2009. június 1., hétfő

Moravica-Topolya koncertek, avagy babot babbal, meg ilyenek



Jó kis hétvégénk volt Vajdaságban, ahol a moravicai Cafe Club-ban, és a topolyai Panta Rhei-ben lépett fel a Stereo. Moravicán kiderült, hogy Csabi bátyja ( vagy apja? ) ott él ( első fotó ), vagy már olyan fejlett Délvidéken a klóntechnika, hogy nem okoz problámát a dobos duplikáció. Azután megtaláltuk Pancsó Tatában ( második fotó ) , a helyi Flack banda énekes-basszistájában Hendrixet, Robert Plant-t, James Brown-t egy személyben. Állat hang, még hogy nincs reinkarnáció!!!. Egy kis közös énekolás a Good To Be Bad-ban, onnantól a hangulat 200 fokon.
Reszpekt Pancsó, Tóni, Dia. Kori, Ádám el egy kis dráva bringázásra ( bájsziköl, bájsziköl!!! ), többiek még 5-ig nyomtuk a bulit a helyi erőkkel, Zsolti hajnali 3 felé már robotember volt stand by üzemmódban, majd aluszka az autóban, és hazavittünk egy zsoldost a motorháztetőn.
Másnap ( szó szerint ) elénekeljük különféle stílusban a moravicai falunap programját és sírva röhögünk a dekorációs kiskanál kiállításon, reggeli délben ( pljeskovica, mi más? török kávéval ) Szabadkán, majd piacon occsó zokni , naci , meg oridzsinál lakoszt poló vásárlás.
Panta Robi barlang-vár klubját megcsodáljuk Topolyán, habár kevesen vagyunk, de óriási bulit csapunk éjjel 2-ig. Erike, Tünde és még páran átjöttek taxival Moravicáról, hogy megnézzenek bennünket, ami nem kis áldozat, ismerve az ottani viszonyokat. Szót kell ejtenem még a BABról, mert minden helyen vendéglátóink ilyen-olyan formában tették elénk, hálásak vagyunk, emésztő szerveink is állandó mozgásban, ez az igazi Panta Rhei ( szerintetek, mit ettem ebédre ma, hát persze, hogy chilis babot!!! )
Barna

Nincsenek megjegyzések: