2009. június 29., hétfő

Fishing On Orrfű, és a PANKKK not dead, 06. 18.









Idén jól kezdődött a már 2. életévébe lépő FOO fesztivál ( a címben természetesen indokolt két rö betű, lásd alant két sorral... ), nekem legalább is, idézem a FOO fórumoldalán a hírt "A nulladik napon a Quimby dumagépe Varga Líviusz megmutatta, hogy mennyire jártas a horgász mesterségben is, ugyanis baráti csevej közben a Fesztiválunk Off program felelőse orrába sikeresen beledobta a keszegező horgot csontival ( csalikukac ), és damillal együtt., ahogy kell. Munkatársunk rögtön le is tesztelhette, milyen szakszerű az orvosi ellátás a FOO-n, mivel egy Lidocainos injekció és jó adag Betadin segítségével meg is szabadították Barnát a nem kívánt piercingtől.
Úgy tűnik jó buli lesz ez a három nap."
( lásd 1. kép )

Több új színpad létesült a fesztiválon, pl. az Alexandra színpad, ahol csütörtök este játszott a Stereo elsőként ( Boriszt, a bárzongoristát nem számítom, aki hallotta, tudja miért ). A zenei csemegéért bizony küzdeni kell, testvérek, a galamb nem röpül a szánkba, de ha röpül is, csak annak röpült, aki megtalálta az amúgy festői környezetben, ám a világvégén túl elhelyezkedő színpadot ( számos haldoklót találtunk a dobtetőhöz vezető úton, alig hallhatóan tudatták, hogy ők bizony elindultak YS koncertre, de feladták a cél előtt ). No de aki célba ért, annak jó zene és finom rozé volt a jutalma. Kori, Ádi, Zozo, és Csabi épp Berlinből jöttek vissza, ahol az EU úri közönségének játszott a Singas. Kori új Fendert próbált, Csabi új bőrt növeszt a kezére, ugyanis má megen meggyűlt a baja egy kétkerekűvel, most épp angyalszárny keresés közben állt fejére a velocipéddel, és a második fotó tanúsága szerint ezt a jobb keze erősen bánta is ( és némelyik gyorsabb tempójú YS szám is ).

Mivel az idén is van még PANKK, hirteleny fel is vettünk egy-két dalt. és pályáztunk is egyet az első lemezhez jutás reményében. Kukkold meg az idei felhozatalt!

Barna

Nincsenek megjegyzések: